Tusfürdő
Tusfürdő

Herbanet Tusfürdő

2,282 Ft

Elősegítheti a hámosodást, a sejtek regenerálódását.

Termékleírás

Termékleírás
A bőr megfelelő ápoló hatású tisztítószere. Hatóanyagai bőrgyógyászati tapasztalatok alapján csökkentheti a gyulladást és fertőtlenítő hatású lehet. Elősegítheti a hámosodást, a sejtek regenerálódását. Hatásuknak köszönhetően fürdéskor nem csökken a bőr zsírtartalma, így fürdés után nem feszül és viszket a bőr. A benne lévő gyógynövények hatóanyagai javíthatják az érfalak rugalmasságát, csökkenthetik a hajszálerek fokozott vérzékenységet. Enyhe gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatású.
A termék kiegészítője a Herbanet Testápoló, mely táplálja a bőrt és óvja a kiszáradástól.

Tartalom: 250 ml               8,06 ,- Ft/ml

Egy kis érdekesség …

A Herbanet tusfürdő összetevői között kettő igen jótékony hatású gyógynövény is megtalálható

Japánakác virágja

A gyulladásra hajlamos bőrrel csodát tesz a japánakác. Visszérgyulladás esetén, szederjességre hajlamos bőrnél, aranyérbetegségnél kiválóan segít. Erősíti az érfalakat, javítja az anyagcserét, javítja a mélyrétegi vízhiányos bőr állapotát.

Körömvirág

A körömvirágot külsőleg nehezen gyógyuló sebekre, fekélyekre használják elsősorban, de teaként kiváló hatása van az emésztésre, használható vértisztítóként és a fogíny ápolásában is segítségül hívható, szájvíz formájában. A bőrápolásban kisebb sebek, bőrrepedések, rovarcsípések és nap okozta bőrgyulladás elmulasztására használják.

 

Az itt olvasható tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek, mindezeket azért adjuk közre, hogy a tisztelt olvasók minél szélesebb körben tudjanak tájékozódni az őket érdeklő témában.

Herbanet Tusfürdő

A kisfiamnak a testápolót popsi kenőcsnek is használom, kiváló eredménnyel. A bőre nagyon szépen lebarnult nyáron és még mindig tartja a színét. Nagyon örülök ezeknek a termékeknek. Másoknak is ajánlom.

Egy ismerősünk kisfia három éves, mivel tele volt az egész teste ekcémával, ajánlottuk a testápolót, hogy próbálják ki Bármit kaptak rá eddig, semmi sem használt, illetve már csak tisztán vízzel fürdették. Elfogadták tőlünk a testápolót és pár hét után boldogan közölték velünk, hogy a gyerekről eltűnt az ekcéma.