Akció!
Testápoló
Testápoló

Herbanet Testápoló

3,185 Ft 2,867 Ft

A bőrbarát növényi olajok és zsírok óvhatják a bőrt a kiszáradástól, gátolhatják a szaruképződést.

Termékleírás

Egy kíméletes tisztítás után is fontos megadni a bőrünknek az egészsége és szépsége érdekében a szükséges bőrtápláló, védő, ápoló kezelést.

Összetevői fokozhatják a bőr bársonyosságát, pótolhatják az eltávolított vitaminokat. A bőrbarát növényi olajok és zsírok óvhatják a bőrt a kiszáradástól, gátolhatják a szaruképződést.
Szabályozhatja a faggyúmirigyek működését.

Csökkentheti a nap által okozott kellemetlenségeket is.
Tartalom: 250 ml              9,59 ,-Ft/ml

 

Főbb összetevők: Körömvirág-kivonat, Japán-akác kivonat, Kakaóvaj, Kukoricacsíra olaj, Szójaolaj, Calendula olaj, Szilikonolaj, Lanette16, Tego Care150, Propilénglikol, A-vitamin palmitát, E-vitamin acetát, Béta-karotin(30%-os), Carbopol ETD2020, Trietanolamin, Illat(Carania), Kathog CG, BHT, Ionmentes víz

Az itt olvasható tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek, mindezeket azért adjuk közre, hogy a tisztelt olvasók minél szélesebb körben tudjanak tájékozódni az őket érdeklő témában.

 

Ajándékba kaptam a babavárás alatt a Herbanet testápolót, rendszeresen kentem vele a pocakomat, így bőröm megőrizte rugalmasságát, nem volt száraz, feszülés, viszketés és nem is lettek striáim! Azóta is rendszeresen használom, hogy a szülés utáni regenerálásban is segítsen, hogy a pocakom ismét feszes lehessen :-)