Fogápoló
Fogápoló

Herbanet-Dent Foggél – Fogkrém

1,931 Ft

Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, vérzéscsillapító hatással rendelkezhet.

Termékleírás

A fogkefére kb. 1 cm-nyi Herbanet-Dent foggélt (fogkrémet) nyomjunk, és a szokásos módon mossunk vele fogat. A foggél (fogkrém) hatóanyagai a szájnyálkahártyán keresztül rendkívül gyorsan felszívódnak, így fejthetik ki gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, vérzéscsillapító hatásukat. Gyorsan gyógyulhatnak a szájnyálkahártya kisebb sérülései. Segíthet az ínysorvadáson és a fogkő kialakulásának megelőzésében.
Fogmosás után használjuk a Herbanet-Dent Szájvizet, ami kellemes komfortérzetet biztosít.

Tartalom: 100 ml              17,55 ,-Ft/ml

Az itt olvasható tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek, mindezeket azért adjuk közre, hogy a tisztelt olvasók minél szélesebb körben tudjanak tájékozódni az őket érdeklő témában.

 

Kismamaság időszakában és előtte, utána is fontos a fogápolás, melyre e fogorvosom hívta fel a figyelmem, miután jeleztem neki, hogy mindig vérzik az ínyem fogmosáskor! Az ő javaslatára kezdtem el használni a Herbadent foggél a szájvízzel együtt, ami csökkentette majd teljesen megszüntette a gyulladást! A fogorvosom elmondta, hogy várandósság alatt különös gondossággal kell ügyelni a fogápolásra, mert a gyulladás akár korszüléshez is vezethet! A Herbadent foggél és szájvíz hatékonyan kezelte a problémámat, így a termékeket azóta is használom :-)