Szirup
Szirup

Herbalance Szirup

2,535 Ft

Megfázásra, szénanáthára, köhögésre szirup gyerekeknek

Termékleírás

A nátha, az influenza, a szénanátha (pollen allergia) és az akkut, krónikus bronchitis tüneteinek csökkentésére alkalmas lehet. Felnőttek, gyerekek egyaránt használhatják.

Hurutoldó, köhögéscsillapító, segíthet a légutak lerakodásának megszüntetésében.

Napi két evőkanál szirup fedezi az ajánlott napi c-vitamin bevitel 20 %-át. Cukorbetegek vegyék figyelembe, hogy 1 evőkanál mennyiség 6 g szénhidrátnak felel meg.

Összetétele:

Gyógynövény kivonat, igazi édesgyökér, orvosi hárs és kőhársvirág, orvosi ziliz levél, kerti és spanyol kakukkfű levél és virág, sáfrányos szeklice virág, mórmályva virág, méz, étkezési sav (citromsav) tartósítószer (K-szorbát) antioxidáns (aszkorbinsav). Édesgyökeret tartalmaz – magas vérnyomásban szenvedők kerüljék a termék túlzott fogyasztását

Gyógynövénytartalma:

Kakukkfű - Belső légzőszervi megbetegedés esetén köptetőül, sőt étvágytalanság ellen is használhatják.

Édesgyökér - Légzőszervi megbetegedés, hólyag- és vesebaj esetén alkalmazhatják.

Orvosi hárs - Alkalmazható meghűlésnél, fájdalmas reumánál, köszvénynél. Vizelethajtó, gyomorerősítő.

Fehér mályva – Légzőszervi hurutos bántalmaknál ingercsillapítóul is hathat. Kitűnő gargarizáló-szer lehet mandulagyulladás esetén.

Sáfrány szirom – Az indiai orvosok keringésserkentőnek, a vese- és a májbetegségek gyógyszereként alkalmazhatják.

Sáfrány - Napjainkban nyugtatóként, köptetőszerként, szexuális serkentőként, fájdalomcsillapítóként, valamint emésztést serkentőként használhatják. Csökkentheti a koleszterint, a szívrohamokat és növelheti az oxigén mennyiségét a vérben.

Mórmályva – Bő nyálkaváladékkal járó gyulladásos esetekben használható. Kitűnő torok- és köhögéscsillapító lehet.

 

Tartalom: 250 ml                 9,36 ,-Ft/ml

 

Összetevők: cukor, gyógynövény kivonat (52%) (igazi édesgyökér, hársfavirágzat, orvosi ziliz levél, sáfrányos szeklice virág, mórmályva virág), méz (8,83%), kakukkfű kivonat (2%), étkezési sav (citromsav), tartósítószer ( K-szorbát), antioxidáns (aszkorbinsav).

Édesgyökeret tartalmaz – magas vérnyomásban szenvedők kerüljék a termék túlzott fogyasztását!

Az itt olvasható tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek, mindezeket azért adjuk közre, hogy a tisztelt olvasók minél szélesebb körben tudjanak tájékozódni az őket érdeklő témában.

 

Herbalance Szirup

A lányom 12 éves és komoly problémái lettek a tavasz folyamán. Folyt az orra, könnyezett a szeme és fájt a torka. Megállapították, hogy allergiás. Használta az orvos által előírt gyógyszereket, de sajnos a probléma nem oldódott meg. Hallottunk ismerősöktől a Szirupról, elmondták a jó tapasztalataikat és kipróbáltuk. Pár hét után megszűnt az említett probléma.

10 éves lányom lázas volt és köhögött. Egyik ismerősömtől hallottam a Szirupról, amit kipróbáltam. 3X1 kanál Szirupot adtam be és két nap múlva semmi baja nem volt. Még 3 napig szedte és azóta sincs semmi problémánk. Mindenkinek csak ajánlati tudom!

Hét éves kisfiam megfázott, csúnyán köhögött. Megvásároltam a Herbalance Szirupot, 3 x 1 teáskanállal adtam neki. Már a harmadik napon csökkent a köhögés, felszakadozott a lerakódás. Javult a közérzete. A szirupot hígítás nélkül önmagában adtam kisfiamnak, aki szívesen fogyasztotta, mert jó ízű volt.
16 éves lányom folyamatosan köhögött és még 1,5 hónapos antibiotikumos kezelés után sem javult az állapota. Ekkor hallottam egy régi ismerősömtől a Herbalance Szirupról. Abbahagytuk az orvos által előírt gyógyszerek szedését és elkezdtük használni. A Szirupot napi 3X1 evőkanállal fogyasztotta. A köhögés két nap múlva enyhült és 1,5 hét után elfelejtettük a kínzó köhögést és az éjjeli nem alvást. Természetesen a termékeket továbbra is használjuk, de ma már azt is elfelejtettük, hogy valaha köhögéses probléma volt a családban. Azóta 3 és fél hónap telt el. Természetesen mindig van elkészítve szirup, ha esetleg valaki megfázna, köhögne, azonnal kéznél legyen. Ezúttal is köszönöm, hogy az Önök termékét használhatom.

Négy és féléves kisfiamnak két éves kora óta állandóan fennálló felső légúti megbetegedése van. Szinte nem volt olyan téli hónap, amikor ne kapott volna antibiotikumot. „Nincs veszteni valónk!” gondolattal kipróbáltuk a Herbalance Szirupot. Köhögései jelentősen csökkentek, nappal már nem is fordult elő, hajnalban pedig csak egyet, kettőt köhint.

A kislányomban orrfolyása volt, rögtön elkezdtem neki adni a Szirupot, 3 x 1 teáskanállal naponta egy deci gyümölcslébe. Négy nap alatt teljesen elmúltak a tünetei.

A fiam 11 éves, sajnos már harmadik éve asztmás. Rendszeresen járunk Szegedre, kontrollvizsgálatra, gyógyszereket is szed. Főleg az éjszakai órákban rossz a légzése, mivel bedugul az orra. Elkezdtük szedni a Herbalance Szirupot. Az első napokban az orrváladékozás felerősödött, majd a hét végére fokozatosan elmúlt. Ez idő alatt nem volt nehéz légzése. Ez a szirup nagyon jól bevált a fiamnál