Akció!
feketeribizlipure
feketeribizlipure

FLAVIL Feketeribizli püré készítmény C-vitamin és polifenol tartalommal

7,620 Ft 6,858 Ft

Magas rost, c vitamin, kalcium, vas, antioxidáns tartalmú készítmény.

Elfogyott

Termékleírás

FLAVIL Feketeribizli püré készítmény C-vitamin és polifenol tartalommal

Feketeribizli  püré készítmény C-vitamin- és polifenol tartalommal Étrend-kiegészítő

Összetevők:  Feketeribizli-héj, -velő és -mag

A gyártás folyamán  tartósítószert, színező anyagot nem használunk! A feketeribizli fanyar ize miatt kg-onként 3,4 % nyírfacukorral ízesítettük.

Az OÉTI által bevizsgált és szakvéleménnyel ellátott termék! OÉTI szám: 42124/2008

Tápanyag /hatóanyag a napi adagban:

C-vitamin 29 mg/20 g, RDA 33 % (RDA = felnőttek számára ajánlott napi bevitel)

Polifenol: 763 mg/20 g

A feketeribizli biológiailag nagyon értékes gyümölcs. A C-vitamin és a flavonoidok a szervezet antioxidáns védekező rendszerének nélkülözhetetlen elemei. A feketeribizliből származó polifenolok antioxidáns tulajdonságú vegyületek. Termékünk C-vitamin és polifenol tartalma jelentősen hozzájárulhat a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez.

Az étrend-kiegészitő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Tárolás:  felbontás előtt naptól védett,száraz, szagtalan hűvös helyen   , lehetőleg hűtőben tárolandó. Felbontás után is kizárólag hűtőben, jól lezárva tárolandó!

Az üveg tartalma egy személynek 1 havi adagja.

Fogyasztási javaslat: Reggel étkezés előtt vagy közben 1 evőkanállal (20 g), gyermekek 2×1 teáskanállal. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől kérjük elzárni!

Gyártó Fazekas Ferenc kistermelő

Nettó térfogat: 490 g        13,99,-Ft/g

 

A feketeribizli egy összkomfortos gyümölcs. Gaz­dag vitamin- és ásványi­anyag-forrá­s: C-vitamin, provitamin A (Karotin), B1, B2, P-vi­ta­­min, kal­ci­um, vas. Nagy­ mennyi­­ségű anti­oxidánst tar­tal­maz, mely a szabad­gyökök le­kö­tésével se­gíti gyermekeink egészségének megőrzését. Csökkenti a gyakori gázképződést és megakadályozza a bélben lezajló rothadási folyamatokat, (melyeket a modern, és egyáltalán nem egészséges táplálkozási szokásaink idéznek elő), távozásra bírja a baktériumokat és mérgező anyagokat, fokozza az epetermelést, szabá­lyoz­­za az erek rugalmas­ságát és kedve­zően befolyásolja a sav­bázis-egyen­súlyt. Erősíti a szívet, javítja a máj, az anyagcsere,

a tüdő- és a szívizom funkcióit. Segíti az epét, akadályozza az epekövek képződését. Támogatja veséinket, a C-, P-, vitamin jelenléte s a benne lévő gyümölcssavak viszont oldják a húgykősav sóit, ezzel segítve azok távozását a szervezetből. Ez nagyon fontos a túlzott húsfogyasztás miatt. Kúraként alkalmazható krónikus vesegyulladás, illetve görcsös rohamállapotok esetén. Vízhajtó hatású. Zsírszegény táplálkozás mellett javíthatja a szív- véredény- és vérnyomás problémákat, és egyes reu­ma­tikus eredetű szívelég­telen­ség­eket. Gyermekek-felnőttek vashiányos vérszegénységére, fiatalok gyors növekedésénél kifejezetten ajánlott. Nyugtató hatású, segít a tartós fejfájásnál, gyorsan energizál, felfrissít, védi ellenálló képes­sé­günket. Leve javítja a látást.

A feketeribizli értékes, vitaminokbanés polifenolokban (antioxidánsokban) igen gazdag gyümölcs.
Miért javasoljuk Önnek és családjának is a Flavil Feketeribizli készítményeink fogyasztását?

Mert sajnos a feketeribizli napjainkban nem számít divatgyümölcsnek, ám hihetetlen jó paraméterekkel bír. Ez a gyümölcs is nagyon értékes, vitaminokban gazdag. Ezek közül első helyen a C-vitamin áll, amiről sokan nem is tudják, hogy még a citromnál és a narancsnál is nagyobb a C-vitamin tartalma.

Ezért segíthet a téli náthák és az influenza elleni védekezésben is, és immunrendszerünkre különösen kedvező hatással bír. Számottevő azonban gyümölcs-provitamin A-vitamin (karotin-), B1-vitamin, B2-vitamin és P-vitamin tartalma is.
Ez utóbbi képes erősíteni a hajszálerek falát, gátolja az érelmeszesedést és vérnyomáscsökkentő hatása is ismeretes. A B-vitamin idegvédő hatást biztosít. Nincs olyan szakirodalmi anyag, amelyben ne emelnék ki a feketeribizli nagyon jelentős természetes antioxidáns tartalmát, melynek révén segíthet a szabad gyökök lekötésében, s ez által a szervezet egészségének megőrzésében.

Tárolási és fogyasztási javaslat

Ajánlott tárolás:
Tartós nyári melegben, lehetőleg tűző napon ne tartsuk, azonban felbontás előtt mindenképpen 1 éjszakát tároljuk hűtőben. Figyelem, semmilyen tartósítószert nem használunk a gyártási folyamat során!

A termékek tárolása száraz, hűvös, szagtalan helyen történjék.
Kibontáskor minden termékünknek szép sötétvörös színűnek kell lennie.
Felbontás után kizárólag hűtőben, kupakjukat jól visszazárva tárolandók, különösen nagy nyári melegben. Kérjük, ne igyon az üvegből!

A feketeribizliből készült termékeinket enyhén fanyar ízük miatt (az üvegből történt kiöntés után) nyugodtan ízesítheti pár csepp mézzel.

Ajánlott fogyasztás:
Felnőtteknek és gyermekeknek reggelente 1-2 evőkanállal, lassan elszopogatva. Leírás az üvegeken.

Kedves Cukorbetegek! A Flavil Kékszőlőlét nagy cukortartalma miatt Önöknek nem ajánljuk. A Flavil Feketeribizliből készült termékeink fogyasztását pedig feltétlenül konzultálják meg kezelőorvosukkal!

(3,4% bio nádcukorral ízesítve)

 

Notifikációs szám: 4214/2008.