Akció!
feketebogyó
feketebogyó

FLAVIL Feketebodza-Kékszőlő italkészítmény

7,620 Ft 6,858 Ft

Természetes rosttartalmú, és magas C  vitamin tartalmú készítmény a mindennapos stressz csökkentésére

Elfogyott

Termékleírás

Prémium minőségű feketebodza- és kékszőlő ital sűrítmény

 

Összetevők: bodzabogyó 50 %,  és kékszőlő 50 %

A gyártás folyamán tartósítószereket, cukrot és adalékanyagokat nem használunk.

TERMÉKÜNK NEM SZÖRP!

Bodzabogyó  és kékszőlő ital sűrítményünk alapanyagát saját termelésünkből és hazai tájakról gyűjtött termésből  biztosítjuk.

Termékünk nem csak nagyon tiszta, de kíméletes, a beltartalmi értékeket megőrző, egyedi, eljárással készül.

A természet egyes, hazánkban termő  gyümölcseit zárjuk egyenként üvegekbe, hogy egész éven át fogyaszthatók legyenek, mivel hazai gyümölcseink nagyon értékesek az emberi szervezet számára.

Tárolás: Felbontás előtt 1 nappal kérjük, tegye hűtőbe. Felbontás után is hűtőben, jól lezárva tárolja, s 1 hónap alatt fogyassza el! Ne rázza fel.

Csak tiszta kanállal érintse az üveg száját. Naponta 1 evőkanál fogyasztását javasoljuk éhgyomorra, töményen lassan elszopogatva.

Gyártja: családi receptúra alapján Fazekas Ferenc kistermelő.

Nettó térfogat: 300 ml                   22,86,-Ft/ml

 

a Flavil Feketebodza-Kékszőlő italkészítmény

 

Nézzük, mit tudhatunk a népgyógyászat szerint a fekete bodzáról.

A fekete bodza gyümölcse kissé fanyar, kissé keserű, kissé csípős, hűsítő hatású, igen gazdag C-vitaminban. Gyümölcse nagyon jó izzasztószer, vértisztító, serkentőszer, és kiválóan gyógyítja a reumatikus megbetegedéseket is. Mivel általános vértisztító, ezért ízületi és reumás panaszok esetén is hatásosan alkalmazhatjuk. Bogyói olyan esszenciális aminosavakat tartalmaznak, melyek nélkülözhetetlenek az idegek és az agy megfelelő működéséhez. Ezért a hozzáértők ajánlják nemcsak depresszió és állandósult rosszkedv, de akár idegpályák gyengesége esetén is. Különféle
B-vitaminokat valamint számos ásványi anyagot is tartalmaz, (magnéziumot, kalciumot, vasat és foszfort) melyek miatt válhatott az idegek gyógyító gyümölcsévé, köhögést csillapít, enyhíti a torokfájást, izzasztó és vizelethajtó hatású. Emiatt akár magas vérnyomásnál, illetve lábdagadásnál is jó segítséget nyújt a szervezetnek. Pl. nagy mennyiségben tartalmaz A- és C-vitamint, mely utóbbi a citrusféléknek kétszeresét tartalmazza. Antiszeptikus hatású, ezért influenzás időszakban célszerű a virág hatásával együtt kombinálni. Valamint  immunrendszerünket is erősíthetjük vele, segíti az emésztést, ér- és szíverősítő, fájdalomcsillapító és borsmentával, valamint kakukkfűvel kombinálva a migrénes fejfájást is jól csillapítja.

Összességében tisztán tartja szervezetünket, s a fent leírtak miatt érdemes rendszeresen fogyasztani.

Ezt a fantasztikus gyümölcsöt párosítottuk, hogy íze finom legyen, hatása pedig rendkívüli, az egyébként is kimagasló értékekkel rendelkező kékszőlővel 50-50%-os arányban.

E termékünkből csak lésűrítményt készítünk.

A 300 ml-es havi adag naponta reggel, éhgyomorra 1 evőkanállal töményen fogyasztandó.

Tárolási és fogyasztási javaslat

Ajánlott tárolás:
Tartós nyári melegben, lehetőleg tűző napon ne tartsuk, azonban felbontás előtt mindenképpen 1 éjszakát tároljuk hűtőben. Figyelem, semmilyen tartósítószert nem használunk a gyártási folyamat során!

A termékek tárolása száraz, hűvös, szagtalan helyen történjék.
Kibontáskor minden termékünknek szép sötétvörös színűnek kell lennie.
Felbontás után kizárólag hűtőben, kupakjukat jól visszazárva tárolandók, különösen nagy nyári melegben. Kérjük, ne igyon az üvegből!

Ajánlott fogyasztás:
Felnőtteknek és gyermekeknek reggelente 1-2 evőkanállal, lassan elszopogatva. Leírás az üvegeken.