Akció!
kökény-kékszőlő1
kökény-kékszőlő1

Flavil 50% Kökény és 50% Kékszőlő italkészítmény

7,620 Ft 6,858 Ft

Magas rosttartalmú, C-vitamin, flavonoid tartalmú immunerősitő

Elfogyott

Termékleírás

Prémium minőségű kökény és kékszőlő ital sűrítmény

 

Összetevők: kökény és kékszőlő

A gyártás folyamán tartósítószereket, cukrot és adalékanyagokat nem használunk.

TERMÉKÜNK NEM SZÖRP!

Kökény és kékszőlő ital sűrítményünk alapanyagát saját termelésünkből és erdei szedésből  biztosítjuk.

Termékünk nem csak nagyon tiszta, de kíméletes, a beltartalmi értékeket megőrző, egyedi eljárással készül.

A természet egyes, hazánkban termő  gyümölcseit zárjuk egyenként üvegekbe, hogy egész éven át fogyaszthatók legyenek, mivel hazai gyümölcseink nagyon értékesek az emberi szervezet számára.

Tárolás: Felbontás előtt 1 nappal kérjük, tegye hűtőbe. Felbontás után is hűtőben, jól lezárva tárolja, s 1 hónap alatt fogyassza el! Ne rázza fel.

Csak tiszta kanállal érintse az üveg száját. Naponta 1 evőkanál fogyasztását javasoljuk éhgyomorra, töményen lassan elszopogatva.

Nettó térfogat: 300 ml                        22,86,-Ft/ml

Gyártja: családi receptúra alapján Fazekas Ferenc kistermelő.

 

Kökény:

ellenálló képesség védelme, C-vitaminban gazdag, kiváló roboráló szer, jelentős antioxidáns- és flavonoid tartalma csökkentheti a rákos megbetegedések kockázatát, immunrendszer egészséges működését segíti és idegerősítő, jótékonyan segíti a szív- és érrendszert, és emésztési zavarokra is kiváló, kivételes zsírcsökkentő hatású, ezért fogyókúra esetén nélkülözhetetlen, bőrvédelem, bőrkiütések megszüntetésére, méregtelenítő és vértisztító hatású.

Kékszőlő:

fájdalom- és gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és vértisztító, antioxidánsokflavonoidok tárháza, a benne lévő resveratrol = jelentős szerepet játszik a szívizomvédelemben, szabályozza a vérnyomást és a vércukorszintet, folyamatos izomregenerálás, emésztő-, szív- és érrendszer-, koleszterin- és székletrendezés, vérszegénység, ásványi anyagok, pl. szelén, C-, B-vitaminok.

 

Ajánlott tárolás:
Tartós nyári melegben, lehetőleg tűző napon ne tartsuk, azonban felbontás előtt mindenképpen 1 éjszakát tároljuk hűtőben. Figyelem, semmilyen tartósítószert nem használunk a gyártási folyamat során!

A termékek tárolása száraz, hűvös, szagtalan helyen történjék.
Kibontáskor minden termékünknek szép sötétvörös színűnek kell lennie.
Felbontás után kizárólag hűtőben, kupakjukat jól visszazárva tárolandók, különösen nagy nyári melegben. Kérjük, ne igyon az üvegből!

Ajánlott fogyasztás:
Felnőtteknek és gyermekeknek reggelente 1-2 evőkanállal, lassan elszopogatva. Leírás az üvegeken.