Akció!
feketeszederle
feketeszederle

FLAVIL 100%-os Feketeszeder italkészítmény polifenol tartalommal

7,620 Ft 6,858 Ft

Természetes rosttartalmú magas vas és flavonoid tartalmú készítmény az immunrendszer erősítésére

Elfogyott

Termékleírás

100 %-os Feketeszeder ital sűrítmény Polifenol tartalommal Étrend-kiegészítő

 

Összetevők: 100 % feketeszeder

A termék semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz!

A feketeszeder biológiailag nagyon értékes gyümölcs, jótékonyan egészíti ki a helyes és egészséges táplálkozást. A termékünkben lévő polifenolok antioxidans hatásuknak köszönhetően hozzájárulhatnak a szervezetben zajló káros oxidativ folyamatok gátlásához.

Figyelem! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

OÉTI nyilvántartási szám:8179/2010

Tápanyag/hatóanyag a nap adagban: polifenol tartalom:56 mg/10 ml

Tárolás: Felbontás előtt 1 nappal kérjük, tegye hűtőbe. Felbontás után is hűtőben, jól lezárva tárolja, s 1 hónap alatt fogyassza el!

Fogyasztási javaslat: Felnőtteknek és gyermekeknek(3 éves kortól) reggel étkezés előtt 15 perccel 1 evőkanál (10 ml)

Ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Kérjük ne igyon az üvegből!  Ne rázza fel! Gyerekek elől kérjük elzárni!

Gyártja:  Fazekas Ferenc kistermelő.

Nettó térfogat: 300 ml                  22,86,-Ft/ml

A feketeszeder ­fris­sí­tő gyümölcs. Enyhén savanykás íze miatt gyermekek is szívesen fogyasztják. Foszfor- és vastartalma szintén ma­gas, javítja a vas­hiányos vérszegénységet, az ét­vágy­­­talanságot és a szoptatós anyu­­kák vashiányának kialaku­lá­sát. Védi a hajszálereket. Baktériumölő hatá­sú. A hasmenés egyik leg­jobb gyógyítója. Igen erős anti­oxi­dáns, nagyon jó multivitamin- és ásványianyag-forrás. Segíti a nyelőcső betegségeit, az egyre fiatalabb korban jelentkező savtúltengéses állapotokban gyors javulást eredményez. C-vitamin tartalma magas, vírusgyilkos gyü­mölcs­nek is becézik. Dúskál a flavonoid vegyületekben, ezért im­munserkentő, gyulladáscsökken­tő és daga­nat­megelőző hatású. Nagy mennyi­ségű A-vitamint, ásványi anyagot és gyümölcssavakat tartalmaz. Rendszeres fogyasztásával megelőzhetők a vírusok, lázas meghűlések, javítja a rekedtséget, a hangszálproblémákat.

Tárolási és fogyasztási javaslat

Ajánlott tárolás:
Tartós nyári melegben, lehetőleg tűző napon ne tartsuk, azonban felbontás előtt mindenképpen 1 éjszakát tároljuk hűtőben. Figyelem, semmilyen tartósítószert nem használunk a gyártási folyamat során!

A termékek tárolása száraz, hűvös, szagtalan helyen történjék.
Kibontáskor minden termékünknek szép sötétvörös színűnek kell lennie.
Felbontás után kizárólag hűtőben, kupakjukat jól visszazárva tárolandók, különösen nagy nyári melegben. Kérjük, ne igyon az üvegből!

A feketeribizliből készült termékeinket enyhén fanyar ízük miatt (az üvegből történt kiöntés után) nyugodtan ízesítheti pár csepp mézzel.

Ajánlott fogyasztás:
Felnőtteknek és gyermekeknek reggelente 1-2 evőkanállal, lassan elszopogatva. Leírás az üvegeken.

Kedves Cukorbetegek! A Flavil Kékszőlőlét nagy cukortartalma miatt Önöknek nem ajánljuk. A Flavil Feketeribizliből készült termékeink fogyasztását pedig feltétlenül konzultálják meg kezelőorvosukkal!