Akció!
feketebogyó
feketebogyó

100% Kékáfonya italkészítmény (sűrítmény)

7,620 Ft 6,858 Ft

Elfogyott

Termékleírás

Prémium  minőségű 100 %-os áfonya ital sűrítmény

Összetevők: 100 % áfonya,

A gyártás folyamán tartósítószereket, cukrot és adalékanyagokat nem használunk.

Termékünk nem szörp! Áfonya ital sűrítményünkkel a napi egészséges gyümölcsök télen is elérhető fogyasztását szeretnénk támogatni.

Termékünk nem csak nagyon tiszta, de kíméletes, a beltartalmi értékeket megőrző, egyedi, színvonalas kézműves eljárással, PRÉMIUM minőségben készül.

A természet jelentős flavonoidokat tartalmazó gyümölcseit zárjuk egyenként üvegekbe, hogy egész éven át fogyaszthatók legyenek, valamint eljárásunkkal megőrizzük a kiválasztott gyümölcsök nagyon értékes, az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, pl. polifenol tartalmú értékeit.

Tárolás: Felbontás előtt 1 nappal kérjük tegye hűtőbe. Felbontás után is hűtőben, jól lezárva tárolja, s 1 hónap alatt fogyassza el.

Ne rázza fel. Csak tiszta kanállal érintse az üveg száját.

Naponta 1 evőkanál fogyasztását javasoljuk éhgyomorra, töményen lassan elszopogatva.

Nettó térfogat: 300 ml                22,86,-Ft/ml

Gyártja családi receptúra alapján Fazekas Ferenc kistermelő

 

“A kék áfonyáról..

A kék áfonya jelentős természetes antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Vitaminjai az A és C-vitamin, és mint a hazánkban termő legtöbb sötétvörös bogyós gyümölcs, ez is jótékony hatással bír a cukorbetegek alacsony glikémiás indexének megőrzésében.

Ásványaianyag-tartalma között tartják számon a kálciumot, a káliumot, magnéziumot, kevés vasat, cinket és foszfort. Élelmi rostjai elősegítik az emésztési folyamatok kedvező alakulását, és szervezetünk egészségének megőrzésében is jelentős szerep hárul erre a közkedvelt illatú, aromájú és elegánsan édes-savanykás gyümölcsre.

A kék áfonyával kapcsolatos kutatások még gyerekcipőben járnak, s ugyan nem támasztják alá a különböző híranyag-tartalmak kék áfonyáról alkotott nézeteit, a lakosság körében egyre kedveltebb nem csak színe, de finom, nagyjából semleges (se nem túl édes, se nem túl savanyú), gyermekek számára is könnyen elfogadható íze miatt. Készítményünk – a megszokott, ízesítéssel társított ízekhez képest – viszonylag semleges ízű, mivel az adalékanyagok elhagyása miatt a gyümölcs héjának, velőjének és magjának természetes aromáit nyújtja.”

forrás:flavil.hu